25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Δεν θα κυκλοφορήσει αύριο το Βήμα της Κυριακής

από fimotro

«Το Βήμα της Κυριακής» δεν δεν θα κυκλοφορήσει αύριο μετά την αρνητική απόφαση του Πρωτοδικείου την Τρίτη στο αίτημα του ΔΟΛ και την παρέμβαση των εργαζομένων σε αυτόν για την αποδέσμευση τραπεζικού λογαριασμού, που θα διασφάλιζε τη συνέχιση της λειτουργίας των Μέσων, αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Οπως μετέδωσε το Euro2day.gr, τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου σχετικά με την αίτηση μεταρρύθμισης που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ, σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσουν τα μέσα του οργανισμού ανοιχτά.

Κατά τη συζήτηση της αίτησης στο Πρωτοδικείο που διεξήχθη την Παρασκευή, επί της ουσίας δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση, εκτός του ότι η τράπεζα παραδέχτηκε ότι ζημιώνεται από τη μη κυκλοφορία των εφημερίδων.

Σε ερώτηση γιατί αυτό δεν ειπώθηκε κατά την προηγούμενη συζήτηση, οι εκπρόσωποι της τράπεζας υποστήριξαν ότι θεωρούσαν πως η εφημερίδα θα συνεχίσει να εκδίδεται, καθώς υπήρχε επάρκεια χαρτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα