19 Απριλίου 2024 / 2:47 πμ
19 Απριλίου 2024 / 2:47 πμ

Δεν θέλει να το χάσει ο Καπίνο!

από fimotro

Ο Στέφανος Καπίνο ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες με μία ίωση, την Κυριακή (23/7) ανέβασε πυρετό και δεν προπονήθηκε, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να απουσιάσει από το ματς του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι (25/7, 21.45).

Από την ημέρα που έγινε η κλήρωση και βγήκε η Παρτίζαν ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο δρόμο για τα πλέι οφ του Champions League, ο Στέφανος Καπίνο μετρούσε τις μέρες! Μάλιστα είχε προβεί και σε κάποιες δηλώσεις ότι “αν πρέπει κάποιος να φοβάται, αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός, αλλά η Παρτίζαν”.

Το περιμένει πώς και πώς το ματς του Βελιγραδίου (25/7, 21.45) και για αυτό το λόγο μία ίωση που τον τριγυρνάει τις τελευταίες μέρες, δεν πρόκειται να του στερήσει τη συμμετοχή.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος, αλλά και το ιατρικό τιμ παρότι το απόγευμα της Κυριακής (23/7) ανέβασε πυρετό και δεν προπονήθηκε καθόλου. Περισσότερο προληπτικά έμεινε έξω από το πρόγραμμα.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Μπέσνικ Χάσι θα έχει στη διάθεσή του τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος έχει πέρα απ’ όλα τ’ άλλα και τους δικούς του λόγους που θέλει να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία. Είχε νιώσει στο πετσί του πέρσι τέτοια εποχή τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σέβα στο Ισραήλ.

Πέρα από το αυτονόητο ότι όλος ο οργανισμός Ολυμπιακός θέλει διακαώς την πρόκριση στους ομίλους, ο Καπίνο βλέπει και ως μία προσωπική ρεβάνς όλη αυτή τη σειρά των προκριματικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα