19 Απριλίου 2024 / 1:03 μμ
19 Απριλίου 2024 / 1:03 μμ

Δεν είμαι εγώ ο μακελάρης λέει ο κάτοχος του διαβατηρίου!

από fimotro

Ο Yahya Mashrapov ο οποίος κατηγορήθηκε ως ο δράστης του μακελειού στο κλαμπ Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της πρωτοχρονιάς αρνήθηκε τα όσα του προσάπτουν, μιλώντας από το Κιργιστάν. Φωτογραφίες και βίντεο του κιργίζιου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, καθώς επίσης και η ταυτότητά του. Σήμερα ταξίδεψε από την Τουκρία στο Μπιστσέκ, πρωτεύουσα του Κιργιστάν όπου και συνελήφθη, στο αεροδρόμιο. Όπως είπε όμως, έφτασε στην Κωνσταντινούπολη το πρωί της 1ης Ιανουαρίου, και δεν βρισκόταν στην τουρκική πόλη την ημέρα του μακελειού με τους 39 νεκρού.

«Έφτασα στην πόλη για λόγους δουλειάς. Στην επιστροφή οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας με συνέλαβαν και μου είπαν πως μοιάζω με αυτόν που δείχνουν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν. Στη συνέχεια μου ζήτησαν συγγνώμη και με έβαλαν πίσω στο αεροπλάνο για το Κιργιστάν. Δεν γνωρίζω πως οι φωτογραφίες μου και αυτές του διαβατηρίου μου διέρρευσαν στο ίντερνετ, δεν είχα κανέναν λόγο να κάνω την επίθεση», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα