20 Απριλίου 2024 / 1:10 μμ
20 Απριλίου 2024 / 1:10 μμ

Δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα οι δυο αγνοούμενοι στη Δ. Αττική

από fimotro

Ακόμη ένας νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή της Μάνδρας, ανεβάζοντας τον μέχρι στιγμής τραγικό απολογισμό των θυμάτων σε 20. Πρόκειται για έναν 82χρονο, που ήταν στη λίστα των αγνοουμένων και εντοπίστηκε μέσα στις λάσπες κάτω από ένα βυτιοφόρο, από άνδρες της ΕΜΑΚ.

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν ακόμα δύο αγνοούμενους.

Με την κακοκαιρία να επιμένει και το πένθος να έχει τσακίσει το ηθικό τους οι κάτοικοι της δυτικής Αττικής προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να περισώσουν ότι μπορούν από τις περιουσίες τους.

πλημμύρες

Στις 1.154 οι αυτοψίες σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο

Στις 1154 έχουν φτάσει οι διενεργηθείσες αυτοψίες στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας και στη Δ.Ε. της Νέας Περάμου, από τα εξειδικευμένα τεχνικά κλιμάκια (120 μηχανικοί) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Όπως αναφέρεαι σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου:

-Στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας διενεργήθηκαν 544 αυτοψίες συνολικά. Τα 428 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης. Συγκεκριμένα: 319 κατοικίες, 62 επαγγελματικοί χώροι, 1 δημόσιο κτίριο και 46 αποθήκες – υπόγεια.

-Στο Δήμο Μεγαρέων και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου, διεξήχθησαν 226 συνολικά αυτοψίες. Τα 216 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 122 κατοικίες, 50 επαγγελματικοί χώροι, 2 δημόσια κτίρια και 42 αποθήκες – υπόγεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα