28 Μαρτίου 2024 / 1:17 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:17 μμ

ΔΕΔΔΗΕ: Περίπου 1.000 καταναλωτές χωρίς ρεύμα σε Μάνδρα, Ελευσίνα και Νέα Πέραμο

από fimotro

Ο ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή τις πλημμύρες που πλήττουν από χθες Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 τη Δυτική Αττική, ανακοινώνει πως μέχρι σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2017, έχουν αποκατασταθεί τα περισσότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές της Μάνδρας – Ελευσίνας και Νέας Περάμου.

Μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση περίπου 1.000 καταναλωτές, σε διεσπαρμένα σημεία των περιοχών που επλήγησαν. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης όλων των καταναλωτών.

Οι ζημιές που υπέστη το Δίκτυο από τη χθεσινή θεομηνία ήταν πάρα πολύ μεγάλης έκτασης, καταστρέφοντας περίπου 40 στύλους και προκαλώντας βλάβες σε γραμμές Μέσης Τάσης που ηλεκτροδοτούν χιλιάδες καταναλωτές, πλημμυρίζοντας υποσταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας, ξηλώνοντας εναέριο υποσταθμό και παρασύροντας υποσταθμό κλειστού τύπου.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την ανείπωτη αυτή τραγωδία που στοίχισε τη ζωή συμπολιτών μας και την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα