23 Απριλίου 2024 / 12:22 μμ
23 Απριλίου 2024 / 12:22 μμ

Δείτε ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα

από fimotro

Πολλά σχολεία στην Αττική θα είναι κλειστά λόγω του καιρού. Ο παγετός δεν επιτρέπει τις μετακινήσεις και έτσι αποφασίστηκε οι μαθητές να μείνουν σπίτια τους. Ο ένας μετά τον άλλο οι δήμοι, κυρίως της βόρειας κι ανατολικής Αττικής, ανακοινώνουν ότι τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν.
Οπως ανακοινώθηκε θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της Ανατολικής Αττικής, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Αν.Αττικής Πέτρος Φιλίππου.
Η απόφαση ελήφθη κατόπιν συνεννόησης με τους δημάρχους και ισχύει για τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής (Αχαρνές, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα – Αρτέμιδα, Ραφήνα – Πικέρμι, Σαρωνικός, Ωρωπός).
Λόγω της χιονόπτωσης σε όλη τη χώρα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες, ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη (10-01-2017), τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, θα παραμείνουν κλειστά.
Ο δήμος Πειραιά ενημερώνει τους πολίτες, ότι αύριο Τρίτη 10/01/2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά.
Κλειστά όλα τα σχολεία θα παραμείνουν και στο δήμο Κορυδαλλού σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση.
Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Κορυδαλλού, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν μονάχα με προσωπι
Την Τρίτη δεν θα λειτουργήσουν και τα σχολεία του Δήμου Διονύσου (Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Διονύσου, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ροδόπολης, Σταμάτας) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ούτε και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί ενώ κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Χαλάνδρι και Μαρούσι.
Λόγω της έντονης χιονόπτωσης αύριο θα παραμείνουν κλειστά και όλα τα σχολεία της Ανατολικής Αττικής, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Αν.Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν συνεννόησης με τους δημάρχους και ισχύει για τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής (Αχαρνές, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα – Αρτέμιδα, Ραφήνα – Πικέρμι, Σαρωνικός, Ωρωπός).

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία σε Γλυφάδα, Ίλιον, Γαλάτσι, Περιστέρι και Πειραιά.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνος: “Παραμένουν κλειστά για αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, της Τοπικής Κοινότητας Γραμματικού, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα και το 2° Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης. Ανοικτά τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης. Σε περίπτωση που υπάρξει επιδείνωση των καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί νέα ενημέρωση”.
Επιπλέον δεν θα λειτουργήσουν, όλα τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη. Όσον αφορά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη κατόπιν συνεννόησης με τις Διευθύντριες και τούς Διευθυντές, των αντίστοιχων Σχολικών Μονάδων, θα λειτουργήσουν κανονικά.
Κλειστά όλα τα σχολεία και στον δήμο Παλλήνης – Γέρακα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος.
Επίσης κανονικά, θα λειτουργήσουν και οι δύο Παιδικοί Σταθμοί, με τις Διευθύντριες των αντίστοιχων μονάδων, να λαμβάνουν με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, ιδιαίτερη μέριμνα για την διαρκή παραμονή των παιδιών, σε θερμαινόμενους χώρους!
Και τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη. Και στον δήμο Αχαρνών τα σχολεία θα είναι κλειστά ενώ κλειστά θα παραμείνουν και οι Βρεφονηπιακοί και τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Πεντέλης.
Κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ιλίου.
Θεσσαλονίκη
Ανακοίνωση για τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν αύριο, 10 Ιανουαρίου, εξέδωσε ο δήμος Θέρμης Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αυτήν λόγω προβλημάτων με το νερό και την θέρμανση δεν θα λειτουργήσουν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίας, το Γυμνάσιο Καρδίας, το 1ο Γυμνάσιο Τριλόφου, το Λύκειο Τριλόφου, το 2ο Νηπιαγωγείο Τριαδίου, το Νηπιαγωγείο Βασιλικών, το Νηπιαγωγείο Σουρωτής, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης και 5ο Νηπιαγωγείο Θέρμης, το 4ο Νηπιαγωγείο Θέρμης, το 2ο Λύκειο Θέρμης, το 3ο Νηπιαγωγείο Τριαδίου, το Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής, το Νηπιαγωγείο Σχολαρίου, το 2ο Νηπιαγωγείο Τριλόφου, το Γυμνάσιο Βασιλικών, το 2ο Γυμνάσιο Θέρμης & ΤΕΕ, το 2ο Γυμνάσιου Τριλόφου και το ΕΕΕΚ Θέρμης.
Λόγω χιονόπτωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά σχολεία σε Περιστερά και Άγιο Αντώνιο. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Θέρμης θα λειτουργήσουν κανονικά
Ο δήμος Θέρμης θα βγάλει ανακοίνωση αύριο στις 7 το πρωί, καθώς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων ενδέχεται να παρουσιαστούν νέα προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα