19 Απριλίου 2024 / 3:05 μμ
19 Απριλίου 2024 / 3:05 μμ

Δήμαρχος Ελληνικού: Θλιβερή εικόνα Μουζάλα

από fimotro

Για θλιβερή εικόνα και κατάσταση που δεν τιμά καθόλου την ελληνική κοινωνία έκανε λόγο σε δήλωση του ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάντος για τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Ελληνικό.

«Η σημερινή θλιβερή εικόνα, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας να σπρώχνεται με μετανάστες και στη μέση να βρίσκονται αστυνομικοί και μικρά παιδιά, δεν τιμά την Ελληνική κοινωνία» αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Κωνσταντάτος, ενώ σημειώνει πως μετα από τα γεγονότα της Δευτέρας επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο οι καταγγελίες, που εδώ και πολύ καιρό, ο δήμαρχος έχει επισημάνει για τις τραγικές συνθήκες διαμονής μεταναστών και προσφύγων στον καταυλισμό του Ελληνικού. «Ενός Ελληνικού που θυμήθηκε να επισκεφθεί ο κ. Μουζάλας, το οποίο έχει παραδοθεί σε “περίεργες οργανώσεις”», όπως ο ίδιος δήλωσε, οι οποίες «αλωνίζουν ανεξέλεγκτα στον καταυλισμό του Ελληνικού».

«Η σημερινή κατάσταση στον καταυλισμό του πρ. Αεροδρομίου είναι άδικη για τους μετανάστες. Είναι όμως άδικη και για τους κατοίκους του Ελληνικού και συνολικά για τους κατοίκους της Νότιας Αθήνας που χτυπημένοι από την ανεργία και τη φτώχεια, περιμένουν ακόμα να δουν τις μπουλντόζες της επένδυσης στο Ελληνικό. Αντί να ξεκινήσει η επένδυση στο Ελληνικό ο κ. Μουζάλας έχει επιλέξει να σπρώχνετε με τους μετανάστες κρατώντας τους “ομήρους”, βυθίζοντας στην μιζέρια και στην οπισθοδρόμηση ολόκληρη την περιοχή. Η υπομονή όλων κ. Μουζάλα έχει εξαντληθεί», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Κωνσταντάτος.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα