29 Μαρτίου 2024 / 2:51 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:51 μμ

Δέματα-βόμβες σε αμερικανικούς στόχους θα έστελνε ο 29χρονος!

από fimotro

Διευθύνσεις με υποψήφιους μελλοντικούς στόχους βρήκαν στην γιάφκα του 29χρονου οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής, οι περισσότεροι από αυτούς είναι αμερικανικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Σκάι.

Όπως μετέδωσε ο Σκάι, οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ο 29χρονος θα έστελνε μαζικά τους φακέλους στους συγκεκριμένους στόχους, προκειμένου να «χαλάσει» το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.

Οι διασυνδέσεις με Μαζιώτη και Ρούπα

Μπορεί ο 29χρονος να θεωρείται μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς», ωστόσο οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι υπάρχει συνεργασία με τον «Επαναστατικό Αγώνα».

Στο πλαίσιο αυτό ερευνούν το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην επιχείρηση της Πόλα Ρούπα για την απόδραση του Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο.

Άλλωστε η αντιτρομοκρατική φέρεται να οδηγήθηκε στη σύλληψή του μετά την εύρεση πλαστής ταυτότητας στο σπίτι της Ρούπα κατά τη σύλληψή της.

Νέα ευρήματα

Στο μεταξύ νέα ευρήματα εντόπισε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο διαμέρισμα της οδού Αλκαμένους όπου διέμενε ο 29χρονος, όπως μετάδωσε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στα αποκλειστικά πλάνα φαίνονται οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής να μεταφέρουν κούτες και μεγάλες σακούλες με διάφορα αντικείμενα στο βαν της υπηρεσίας προκειμένου να μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για τον εντοπισμό στοιχείων dna που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση πιθανών συνεργών που είχε 29χρονος.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα