28 Μαρτίου 2024 / 4:03 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:03 μμ

ΓΣΕΕ κατά ΠΑΜΕ: Διαβάλλει το συνδικαλιστικό κίνημα!

από fimotro

Για ακόμη μία φορά μέλη του ΠΑΜΕ χρησιμοποιώντας κατά τη συνήθη πρακτική των τελευταίων μηνών, τακτικές προπηλακισμών και βίαιων συμπεριφορών κατά συναδέλφων συνδικαλιστών, εισέβαλαν σήμερα στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων απειλώντας και προκαλώντας υλικές ζημιές, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Οπως αναφέρει η συνομοσπονδία, «τα μέλη του ΠΑΜΕ αυτοπροσδιορίζονται προστάτες των εργαζομένων, επιχειρώντας να επιβάλλουν την άποψή τους στο σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος, με τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές. Αυτές οι ενέργειες είναι καταδικαστέες και το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να διαβάλλουν το συνδικαλιστικό κίνημα.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όμως είναι ότι στο συνδικαλιστικό κίνημα ακολουθούνται δημοκρατικές διαδικασίες και οι αποφάσεις είναι πλειοψηφικές και κανείς δεν μπορεί με το έτσι θέλω να τις ανατρέψει.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα