19 Απριλίου 2024 / 8:15 πμ
19 Απριλίου 2024 / 8:15 πμ

Γρονθοκόπησαν γνωστή ακτιβίστρια των ΛΟΑΤΚΙ στην πλατεία Εξαρχείων

από fimotro

Επίθεση από αγνώστους στα Εξάρχεια δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής η ακτιβίστρια της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Μαρία Κατσικαδάκου.

Σε ανάρτηση στο Facebook μάλιστα γίνονται γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της επίθεσης. Σύμφωνα με την περιγραφή, η Μαρία Κατσικαδάκου διασκέδαζε στα Εξάρχεια. Βγαίνοντας από το μαγαζί που διασκέδαζε, αποχαιρέτησε τους φίλους της και στη συνέχεια συνέβη το περιστατικό του ξυλοδαρμού.

«Παίρνει το μάτι μου απέναντι στην πλατεία ότι πάει για “σύρραξη” αλλά απλά το ανέφερα και μετά φιληθήκαμε για καληνύχτα. Στις τρεις δρασκελιές που κάνω με την Εριέττα προς το αμάξι, γίνεται ένα ντου, η Εριέττα προλαβαίνει και μπαίνει στο αμάξι, εγώ άρχισα να τρέχω και πέσανε από πίσω μου 5, 6 άτομα πάνω μου και με γρονθοκόπησαν άσχημα στο κεφάλι, στο πρόσωπο κ.λπ. Εγώ φώναζα, γιατί, ρε παιδιά, μη βαράτε, γιατί και με πήραν χαμπάρι ότι έκαναν λάθος όταν είδαν ότι είμαι κοπέλα. “Δεν είναι αυτός”, φώναξε ο ένας και με αφήσανε με τα αίματα να στάζουν παντού, να βάζω τα χέρια μου να τα σταματήσω στο κεφάλι μου και αυτοί έτρεξαν να πιάσουν δεν ξέρω ποιον! Μετά τα νοσοκομεία, που ας μη μιλήσω καλύτερα, στις 6.30 το πρωί γύρισα σπίτι. Προς το παρόν χωρίς αξονική για την κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αφού είχε χαλάσει ο αξονικός, οι γιατροί είδαν ότι μάλλον τη γλίτωσα και να προσέχω το πρώτο 24ωρο μην έχω εμετούς, υπνηλία κ.λπ.».

Παράλληλα η γνωστή ακτιβίστρια τόνισε: «Δεν έχω λόγια, είμαι ακόμα σε σοκ ψυχολογικά, αν και έχω δεχτεί βία στη ζωή μου από μικρή, τέτοιο πράγμα απότομα και με λύσσα να με βαράνε, μέχρι το τραπέζι σήκωσαν και το χτύπησαν πάνω μου… δεν θέλω να γράψω άλλα, ακόμα δεν το πιστεύω. Εύχομαι μόνο όντως να τη γλίτωσα, θα μπορούσαν να με είχαν αφήσει στον τόπο ή φυτό για το τίποτα. Τόσα χρόνια Εξάρχεια, από το 1984, και τώρα στα “γεράματα” να φάω τόσα μπουκέτα από ανεγκέφαλα λυσσασμένα αγοράκια… έχω απίστευτο θυμό!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα