29 Μαρτίου 2024 / 2:46 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:46 μμ

Γκρουπάκι έκανε φώτοσοπ στις γραβάτες του Τραμπ κι έγινε viral

από fimotro

Από τις χειραψίες του, τις ατάκες που λέει κατά καιρούς και τα σχόλια που ανεβάζει στα social media, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι σίγουρα ο Πρόεδρος που έχει δώσει την περισσότερη «τροφή για σκέψη» στους χιουμορίστες επικριτές του και όχι μόνο.

Ωστόσο, μία ομάδα στο Twitter βρήκε να διακωμωδήσει κάτι στην εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ που δύσκολα κάποιος άλλος θα σκεφτόταν.

Η τεράστια γκάμα από γραβάτες του Προέδρου των ΗΠΑ βρέθηκε, λοιπόν, στο επίκεντρο των ανθρώπων που δημιούργησαν το γκρουπάκι στο Twitter «Trump’s Ties» (δηλαδή «Οι γραβάτες του Τραμπ»).

Με τον Τραμπ να φοράει συνεχώς πολύχρωμες γραβάτες με ρίγες ή χωρίς και το κόκκινο (σε διάφορες αποχρώσεις) να είναι φυσικά το αγαπημένο του χρώμα, οι χρήστες πίσω από Trump Ties κάνουν φώτοσοπ στις γραβάτες του Τραμπ, βάζοντας τες στα πιο «κουφά» σημεία.

Άλλοτε στο στόμα του, στο αυτί του, στο πάτωμα ή στο κεφάλι κάποιου πολιτικού ή γνωστού προσώπου που τον συνοδεύει, σίγουρα η συγκεκριμένη παρωδία δίνει μία πιο χιουμοριστική χροιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Όπως ήταν φυσικό, ο συγκεκριμένος λογαριασμός έγινε αμέσως viral, έχοντας περισσότερους από 35 χιλιάδες ακολούθους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα