28 Μαρτίου 2024 / 12:08 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 12:08 μμ

Γιώργος Μαυρωτάς : Μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με όποιον κινείται προς την Ευρώπη και οχι προς την Βενεζουέλα

από fimotro

northΟ βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς δεν απέκλεισε συνεργασία του Ποταμιού με τα κόμματα που εχουν ευρωπαϊκό χαρακτήρα φωτογραφίζοντας τη ΝΔ και οχι τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 ο κ. Μαυρωτάς σημείωσε μεταξύ άλλων : Ένας χώρος σαν το ποτάμι που θέλει να κάνει τομές κινείται περισσότερο προς την πλευρά της ευρωπαϊκής κατεύθυνσης και οχι προς την πλευρά της Βενεζούελας. Με τα σημερινά δεδομένα θα μπορούσαμε να συγκυβερνήσουμε , ειπε με όποιον ειναι πιο κοντά μας και σε μια συμωνία για αυτά που έχει ανάγκη σήμερα η χώρα. Η εκλογή του κ. Μητσοτάκη στη ΝΔ,δημιούργησε προσδοκίες στο χώρο της κεντροδεξίας αλλά η ΝΔ ειναι ενα καράβι που δύσκολα στρίβει και εχει συντηρητικά αντανακλαστικά οπότε και εκεί υπάρχει θέμα αξιοπιστίας. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ πάντως πρόσθεσε, ειναι πιο μακριά προς τις δικές μας θέσεις.
Ταυτόχρονα ο κ. Μαυρωτάς ξεκαθάρισε οτι αν προκύψει μις συναινετική πρόταση απο την κυβέρνηση ή την Ν.Δ για τον επικεφαλής του ΕΣΡ , εκείνοι θα συμβάλουν για την απεμπλοκή του θέματος και να προχωρήσει η διαδικασία για τη ρυθμιση του τηλεοπτικού τοπίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα