25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Για πρώτη φορά στον Λευκό Οίκο σήμερα ο Τραμπ

από fimotro

Τα πρώτα του βήματα στον Λευκό Οίκο θα κάνει σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ καθώς θα γίνει δεκτός από τον Μπαράκ Ομπάμα, σε μια πρώτη επαφή του απερχόμενου με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο και το πρώτο βήμα στο πλαίσιο της μετάβασης της εξουσίας που θα λάβει χώρα τους επόμενους δυόμισι μήνες. Η συνάντηση πραγματοποιείται στον απόηχο των διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν χθες κατά της προεδρικής εκλογής σε πολλές αμερικανικές πόλεις και ενώ η ορκωμοσία του κ.Τραμπ θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου.
«Το αμερικάνικο ταξίδι θα συνεχίσει και ελπίζω ο επόμενος πρόεδρος να είναι πετυχημένος, και από την πλευρά μου θα βοηθήσω σε αυτό» τόνισε χθες ο Μπαράκ Ομπάμα και επισήμανε ότι «η πολιτική δεν έχει ευθείες γραμμές, κάποιες φορές προχωράμε, αλλά όταν χάνουμε μαθαίνουμε από τα λάθη μας».
Ο κ. Ομπάμα υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση και στο πλαίσιο αυτό ανέφερε ότι και ο ίδιος είχε διαφορετική προσέγγιση από τον προκάτοχό του Τζορτζ Μπους, αλλά το 2009 εξασφαλίστηκε αυτή η ομαλή συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα