19 Απριλίου 2024 / 1:10 μμ
19 Απριλίου 2024 / 1:10 μμ

Για πέμπτο 24ωρο στα χέρια των απαγωγέων του ο επιχειρηματίας από την Κρήτη

από fimotro

Πέμπτο 24ωρο αγωνίας για τον 54χρονο επιχειρηματία οποίος αγνοείται από την Πέμπτη οπότε και τα ίχνη του χάθηκαν στα Καλέσα μετά από απαγωγή. Η αστυνομία χειρίζεται προσεκτικά την υπόθεση που χαρακτηρίζεται ως μια από τις σοβαρότερες των τελευταίων ετών και ο λόγος πλέον «πέφτει» στην οικογένεια που λαμβάνει και τις τελικές αποφάσεις και συνεχίζει να ζει το «μαρτύριο» της αγωνίας.
Οι αστυνομικοί με συντονισμένες και μεθοδικές κινήσεις προσπαθούν να συλλέξουν κάθε στοιχείο που μπορεί να τους οδηγήσει στους δράστες.
6-8 οι δράστες
Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV οι δράστες της απαγωγής ήταν 6-8 και 3 τα οχήματα με τα οποία «μπλόκαραν» και ακινητοποίησαν τον Κρητικό επιχειρηματία στο σημείο όπου απήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στα Καλέσα.
Καλά οργανωμένο σχέδιο
Η απαγωγή του 54χρονου επιχειρηματία, πατέρα τριών παιδιών λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν από την κατοικία της οικογένειάς του, έγινε, όπως όλα δείχνουν, από έμπειρους και σχολαστικούς κακοποιούς, που ως τώρα φαίνεται ότι εκτελούν κατά τα γράμμα ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, που το έχουν καταστρώσει για να είναι αλάνθαστο. Φαινομενικά τουλάχιστον αλάνθαστο, καθώς οι συνθήκες τέλεσης ενός εγκλήματος είναι σχεδόν πάντα ιδανικές για το… “στραβοπάτημα”!
ΕΛΑΣ: Να φτάσουμε σε αίσιο τέλος
Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη συνοδευόμενος από τον επιτελάρχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη, δήλωσε στην “ΚΡΗΤΗ TV” αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης, αναφέροντας τα εξής: «Να διαβεβαιώσω ότι η ΕΛ.ΑΣ. καταβάλλει όλες εκείνες τις προσπάθειες, έτσι ώστε να φτάσουμε σε ένα αίσιο τέλος. Η Κρήτη διαθέτει ένα αξιόμαχο στελεχιακό δυναμικό και πιστεύω με τη βοήθεια και του Θεού τα πράγματα θα πάνε καλά και θα επιστρέψει στην οικογένειά του σώος και αβλαβής το συντομότερο δυνατό διάστημα, αν είναι δυνατόν εντός και των επόμενων ημερών».
ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα