20 Απριλίου 2024 / 12:13 μμ
20 Απριλίου 2024 / 12:13 μμ

Για πάντα στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Πρίντεζης! (βίντεο)

από fimotro

Η σημαία έμεινε στον ιστό της… Ο Γιώργος Πρίντεζης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/6) με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και μαζί συμφώνησαν να επεκτείνουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για τρία ακόμη χρόνια.

Στα 32 του πλέον, ο “Πριντ” ήξερε τι ήθελε. Να μείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας του. Και το παραδέχθηκε κιόλας στο Sport24.gr. Λίγες μέρες μετά το τέλος της σεζόν 2016-17, ο υπαρχηγός των ερυθρόλευκων επισκέφθηκε τα γραφεία της Arcadia στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε με τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και συμφώνησε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Λιμάνι για τρία ακόμη χρόνια, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάμματα από χαρά για την παντοτινή σχέση αγάπης με την ομάδα της καρδιάς του.

Από τα 15 του στον Ολυμπιακό, ο Πρίντεζης άφησε στο περιθώριο το ενδιαφέρον τεράστιων clubs της Ευρώπης και τις εξαιρετικές οικονομικές τους προτάσεις, άφησε για άλλη μια φορά πολλά περισσότερα χρήματα και άκουσε την καρδιά του για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Πρίντεζης είχε 12.8 πόντους (48.5% στα δίποντα, 40.3% στα τρίποντα, 70% στις βολές), 5.1 ριμπάουντ και μία ασίστ ανά 25.2 λεπτά συμμετοχής σε 32 αγώνες της EuroLeague. Αυτή ήταν η δεύτερη πιο παραγωγική σεζόν του μετά την περσινή, στη διάρκεια της οποίας είχε 14.1 πόντους (56.1% στα δίποντα, 36.4% στα τρίποντα, 69.8% στις βολές), 5.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 25 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα