24 Απριλίου 2024 / 7:57 πμ
24 Απριλίου 2024 / 7:57 πμ

Γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν θα συναντηθεί με τη Ριάνα Πηγή: Γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν θα συναντηθεί με τη Ριάνα | iefimerida.gr

από fimotro

Ο πρόεδρος της Γαλλίας και η σταρ της μουσικής θα συζητήσουν για τη χρηματοδότηση της διεθνούς παιδείας, μετά το πρώτο βήμα που είχε κάνει η Ριάνα «προσεγγίζοντας» τον Μακρόν μέσω Twitter.

Η τραγουδίστρια αναμένεται να ζητήσει από τον Γάλλο πρόεδρο να δεσμευθεί στη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης παιδιών σε αναπτυσσόμενες χώρες, γράφει ο Independent.

Τον προηγούμενο μήνα η Ριάνα είχε γράψει στον Μακρόν, στο Twitter «Καλημέρα, θα δεσμευθεί η Γαλλία στη χρηματοδότηση της παιδείας;», καθώς είναι πρέσβειρα της του Global Partnership for Education, διεθνούς οργανισμού με στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση στο σχολείο σε παιδιά όλου του κόσμου. Ανάλογα tweet είχε κάνει η τραγουδίστρια και προς άλλους ηγέτες, όπως ο πρόεδρος της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι και ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό.

Ο Μακρόν δεν είναι ο πρώτος Γάλλος πρόεδρος στον οποίο απευθύνεται η Ριάνα. Πέρυσι, ο Φρανσουά Ολάντ είχε απαντήσει στο tweet της «Αγαπητή Ριάνα, σε ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου. Θα λάβεις λεπτομερή απάντησή μου. Η παιδεία είναι πρώτη προτεραιότητα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα