25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Γιαννακόπουλος: Καταθέτω μήνυση στον Μπαλτάκο, είναι ανύπαρκτος, τον πέταξε έξω η ΝΔ, δεν έχει βάλει φράγκο! (ηχητικό)

από fimotro

Με πολύ σκληρή γλώσσα απάντησε στις κατηγορίες του Δημήτρη Μπαλτάκου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του προέδρου του Ερασιτέχνη, κατηγορώντας τον, ότι όσα αναφέρει στη γραπτή του δήλωση είναι ψευδή.

«Το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Με θίγει και ως άνθρωπο και ως Παναθηναϊκό. Πηγαίνω τώρα στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσω μήνυση. Θα τα πούμε στα δικαστήρια», ανέφερε και απέκλεισε το ενδεχόμενο να “μπει” στον Ερασιτέχνη με τον Δημήτρη Μπαλτάκο να παραμένει σε κάποιο πόστο.

«Τον πλανήτη ολόκληρο να μου δώσουν δεν υπάρχει πιθανότητα να κάτσω στο ίδιο τραπέζι μαζί του. Με ψεύδη προσπαθεί να μείνει στον Παναθηναϊκό. Έχω μόνο να του πω, πως είναι ευπρόσδεκτος αλλά μόνο στις εξέδρες», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα:

«Είδα μία τοποθέτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που συνεχίζει τα ψεύδη, με θίγει σε προσωπικό και Παναθηναϊκό επίπεδο. Πηγαίνω τώρα σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσω μήνυση εναντίον του κ. Μπαλτάκου. Τον προκαλώ να βγει και να πει πότε, πού έγιναν όλα αυτά που καταγγέλλει και αν έχει στοιχεία να τα καταθέσει, κάτι που πρέπει να γίνει στη συνέχεια στα δικαστήρια. Με τους κ.κ. Μπαλτάκους δεν πρόκειται να καθίσω ξανά στο ίδιο τραπέζι. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργήσεις σε κανένα επίπεδο και πουθενά. Ή κάνει στην άκρη και αφήνει τον Ερασιτέχνη, ή να βγει και να μας πει ότι μένει για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε. Συνεχίζει και προκαλεί προβλήματα ασταμάτητα. Να βγει και πει όσα έχουν γίνει για το Γουδή. Έχουμε πει επανειλημμένα πως είμαστε υπέρ της κατασκευής γηπέδου στο Γουδή. Το έχω πει δημοσίως και γραπτώς. Αν οι άνθρωποί μου αναλάβουν τον Ερασιτέχνη και δεν προχωρήσει η περίπτωση του γηπέδου στο Γουδή, τότε εδώ είμαστε για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα