29 Μαρτίου 2024 / 3:15 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:15 μμ

Γεύμα μετά μουσικής με μια μοναδική καρέκλα φαγητού για μωράκια!

από fimotro

Καρέκλα φαγητού 3 σε 1 PALI PappyRock, χρώμα Pearl Grey!

Η νέα καρέκλα της Pali θα σας ενθουσιάσει, με τις πολλές της δυνατότητες!

Η PappyRock “συντροφεύει” το μωρό σας από τους 6 έως τους 36 μήνες, καθώς συνδυάζει:

  • μία άνετη καρέκλα με 3 θέσεις ανάκλισης για να χαλαρώνει το μωράκι σας.
  • μία χαλαρωτική καρέκλα – κούνια, με ρυθμιζόμενη ένταση λικνίσματος (συμβατή με BS EN 16232:2013 Child Use and Care Articles).
  • μία καρέκλα φαγητού πολλαπλών χρήσεων, με διπλό αφαιρούμενο δίσκο και μπάρα με παιχνίδια (συμβατή με EN 14988-1:2006+A1:2012).

H PappyRock είναι εξοπλισμένη με ηχεία για την αναπαραγωγή των αποθηκευμένων φυσικών ήχων, με είσοδο USB και με Bluetooth ώστε να αναπαράγει τα τραγούδια ή τις ιστορίες που επιλέγουν οι γονείς, μέσω smartphone ή ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Επιπλέον, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και απόλυτη άνεση. Το υποπόδιο είναι ρυθμιζόμενο και διευκολύνει το παιδί να έχει μια άνετη θέση, ενώ η ζώνη ασφαλείας ρυθμίζεται καθ’ ύψος και μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας.

Το κάθισμα της καρέκλας είναι ανατομικό, ενώ η ταπετσαρία του είναι από οικολογικό δέρμα και καθαρίζεται εύκολα με ένα υγρό πανί.

Η PappyRock κλείνει με συμπαγή τρόπο και στέκεται όρθια, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει λίγο χώρο και να αποθηκεύεται εύκολα.

Περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα