28 Μαρτίου 2024 / 10:51 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:51 πμ

Γεωργιάδης: Το πλοίο του EMSA ήταν στην περιοχή από τη Δευτέρα!

από fimotro

«Το σκάφος έφτασε στο Πέραμα τη Δευτέρα 11/9 στις 14:30 το μεσημέρι και ο Κουρουμπλής ενημέρωσε ψευδώς τη Βουλή ότι έφτασε την Τρίτη το βράδυ». Αυτή ήταν η αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή κατά την «απολογία» Κουρουμπλή για το έγκλημα στον Σαρωνικό. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, καταθέτοντας και τα επίσημα έγγραφα, κατήγγειλε ότι ο υπουργός Ναυτιλίας «για άλλη μια φορά λέει ψέματα». Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε πως υπήρχε πλοίο του EMSA στην περιοχή από το μεσημέρι της Δευτέρας και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.
«Έγινε όλη η φασαρία για τoν EMSA. Ο υπουργός είπε ότι το πλοίο του EMSA έφθασε το απόγευμα της Τρίτης γιατί ήταν σε άλλη αποστολή. Όμως όταν αιτείται το κράτος-μέλος συνδρομή είναι υποχρεωμένο σε 24 ώρες να φτάσει το πλοίο. Αν το ζητούσαν από την Κυριακή το σκάφος Δευτέρα θα επιχειρούσε. Καταθέτω το επίσημο στίγμα. Το σκάφος έφτασε στο Πέραμα τη Δευτέρα στις 11/9 στις 14:30 το μεσημέρι. Δευτέρα έφτασε και ο Κουρουμπλής ενημέρωσε ψευδώς τη Βουλή και εσάς ότι έφτασε την Τρίτη το βράδυ. Πέρασε μέσα από το ναυάγιο. Έχουμε ένα απορρυπαντικό σκάφος. Περνάει μέσα από το ναυάγιο. Δεν ενημερώνει κανένας τον EMSA ότι το χρειαζόμαστε.
Εδώ μιλάμε για λεπτά και ο άνθρωπος το έκρυβε μέρες» ειπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει: «Για την καταστροφή έχει ευθύνη προσωπικά ο υπουργός και ο υφυπουργός. Τα ξέρατε όλα και κάνετε τα στραβά μάτια για την καρέκλα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα