28 Μαρτίου 2024 / 11:05 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:05 πμ

Γεωργιάδης: Στόχος της ζωής μου να μπουν φυλακή οι σκευωροί

από fimotro

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ μίλησε απόψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Novartis, τονίζοντας: «Είναι σκοπός της ζωής μου να πάνε αυτοί οι σκευωροί στη φυλακή».

«Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο ως συγγραφέα των καταθέσεων έστησαν τη συγκεκριμένη ιστορία. Υποτίθεται πως πήρα ένα δώρο δύο εκατ. ευρώ για διευκόλυνση 65 εκατ. ευρώ στην Novartis. Σύμφωνα με τα αρχεία μου, δεν έχει υπάρξει επί θητείας μου ποτέ τέτοιου ύψους πληρωμή προς την εταιρεία. Η μεγαλύτερη πληρωμή σε ένα μήνα είναι 20 εκατ. ευρώ. Με την πρώτη φορά αριστερά και τον Πολάκη η Novartis έχει αυξήσει τα μερίδια αγοράς της. Δεν είναι ικανοί ούτε μία σκευωρία να στήσουν».

Όσο για το τι πρόκειται να κάνει ο ίδιος, αλλά και η Νέα Δημοκρατία με την εισαγγελέα Τουλουπάκη, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Η κυρία εισαγγελέας έφερε έναν ισχυρισμό τόσο σοβαρό, χωρίς να ψάξει τα στοιχεία. Δεν είμαι βέβαιος ποιος είναι ο ρόλος της κυρίας Τουλουπάκη. Θα δούμε εάν θα προχωρήσουμε σε αίτημα αλλαγής της κυρίας Τουλουπάκη. Ποιος έδωσε στην κυρία Τουλουπάκη το δικαίωμα να κάνει τρεις μήνες έρευνα από τη πρώτη στιγμή που αναφέρθηκε το όνομά μου σε δικογραφία; Ο σκοπός της ζωής μου είναι να κλείσω στη φυλακή αυτούς τους σκευωρούς και από μένα δεν θα γλιτώσουν».

Για τα έγγραφα του FBI, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Σήμερα έχει γίνει το αμίμητο. Όλη η έκθεση του FBI δεν έχει κανένα πολιτικό πρόσωπο εντός και η κυρία Τουλουπάκη έβαλε μέσα το δικό της αίτημα».

Για το ενδεχόμενο Προανακριτικής στη Βουλή ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Προσωπικά επιθυμώ πάρα πολύ εξέταση -και σήμερα κιόλας. Αυτό που μένει είναι να κάνει το σχετικό αίτημα ο ΣΥΡΙΖΑ και εννοείται πως θα το αποδεχθούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα