25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης για Novartis: «Ένας φίλος του Κοντονή είπε πως το έχει στήσει ο Παπαγγελόπουλος»!!!

από fimotro

Ενορχηστρωτή μιας «στημένης» υπόθεσης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο σκάνδαλο Novartis, στο οποίο μάρτυρες φέρεται να τον εμπλέκουν.

Χαρακτήρισε «αστεία» και «ψευδή» την υπόθεση και όπως είπε: «Η δημοκρατία, όμως, δεν είναι καθόλου αστεία. Σήμερα ο Πολάκης είπε ότι γνωρίζει τους μάρτυρες. Εφόσον τους γνωρίζει η κυβέρνηση, δεν είναι προστατευμένοι μάρτυρες. Παραδέχτηκε ότι υπήρξε deal με αυτούς. Εφόσον μέλος της κυβέρνησης τους γνωρίζει, η κα Τουλουπάκη να μας δώσει άμεσα, σήμερα, τα ονόματά τους. Δεν μπορεί να μείνει σιωπηλή”.

“Αν δεν το κάνει θα βρεθεί κατηγορουμένη και η ίδια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ.

«Να αρθεί η ανωνυμία τους, να κάνουμε προκαταρκτική στη Βουλή, να έρθουν οι δήθεν προστατευόμενοι, ο κ. Πολάκης, και να μας πει πού γνώριζε, ο κ. Παπαγγελόπουλος, και να μας πει πώς είχε άτυπη ενημέρωση», πρόσθεσε και είπε ότι ο ίδιος διάβασε τη δικογραφία όταν αυτή διαβιβάστηκε στη Βουλή, ως «εμπλεκόμενος».

“Η Nοvartis επί των ημερών μου είχε ζημίες”, πρόσθεσε.

«Ο κ. Κοντονής, όμως, πώς γνώριζε χθες το πρωί τι λένε οι μάρτυρες, προτού διαβιβαστεί η δικογραφία στη Βουλή; Αν είχε γνώση, έχει παραβιαστεί η διαδικασία, άρα εγώ δικαιούμαι να πω ότι είναι στημένη. Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Έκαναν το λάθος της ζωής του. Εγώ δεν είμαι Τσίπρας, την τιμή μου την έχω ψηλά», υπογράμμισε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «στήσιμο».

«Όλο το έχει οργανώσει ο Τσίπρας, με βραχίονα τον Παπαγγελόπουλο» είπε και άφησε για το τέλος τη «βόμβα»: «Έχω μια πληροφορία ότι ένας φίλος του Κοντονή είπε πως το έχει στήσει ο Παπαγγελόπουλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα