20 Απριλίου 2024 / 10:10 πμ
20 Απριλίου 2024 / 10:10 πμ

Γερουλάνος : Δεν περιμένω απο την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα πολλά πράγματα

από fimotro

northΑπο την μεταπολίτευση κσι μετά ολες οι επισκέψεις αμερικανών προέδρων στην Ελλάδα εχουν υπερτιμηθεί. Το τελικό αποτέλεσμα που θα εχει η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα παρά το οτι η κυβέρνηση θέλει να το “πουλήσει” ως μεγάλο γεγονός , δεν θα εχει τα αναμενόμενα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος αναφερόμενος στις αμερικανικές εκλογές , ειπε πως οι δημοκρατικοί δεν κατάφεραν να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών οπως απάντησε ο Τραμπ. Έχασε την ευκαιρία η Κλίντον να διαβάσει τι ήθελαν οι ψηφοφόροι που πλήττονται απο ανασφάλεια για σειρά πραγμάτων και μοιραία επέλεξαν τον Τραμπ να τους εκπροσωπήσει.
Σε οτι αφορά αν η άνοδος των συντηρητικών δυνάμεων στην Αμερική και την Ευρώπη αποτελούν ευκαιρία για τα κόμματα της κεντροαριστεράς οπως το ΠΑΣΟΚ να συμβάλουν με μια νέα πρόταση, ο κ. Γερουλάνος άσκησε κριτική λέγοντας οτι τα κόμματα αυτά οπως και το ΠΑΣΟΚ αδυνατούν να ακούσουν νέες σκέψεις , προτάσεις και ιδέες απο σύγχρονους επιστήμονες , στοχαστές και προτιμούν να σερβίρουν το ιδιο πιάτο στους ψηφοφόρους που πλέον προτιμούν άλλες κατευθύνσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα