28 Μαρτίου 2024 / 3:33 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:33 μμ

Γερμανία: Ενας νεκρός και πολλοί τραυματίες σε τροχαίο -Λεωφορείο έπεσε σε φορτηγό

από fimotro

Βελγικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό τη νύκτα της Παρασκευής προς Σάββατο στη Βαυαρία της Γερμανίας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του πρώτου οχήματος και πολλοί επιβάτες να τραυματιστούν.

Τουλάχιστον 17 από τους περίπου 50 επιβάτες του λεωφορείου, που κατευθυνόταν στην Αυστρία, τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά, και χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομεία, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Το λεωφορείο κατευθυνόταν στην Αυστρία (…) Βρισκόμαστε σε επαφή με το υπουργείο Εξωτερικών του Βελγίου και η προσοχή μας είναι επικεντρωμένη στη φροντίδα των επιβατών και των οικογενειών τους», δήλωσε ο Λίντεν Καρς εκπρόσωπος της εταιρείας στην οποία ανήκει το λεωφορείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το φορτηγό που μετέφερε τζάμια κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Α3 κοντά στο Βάιμπερμπρουν προς τη Νυρεμβέργη. Ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται ότι αντιλήφθηκε το φορτηγό πολύ αργ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα