28 Μαρτίου 2024 / 10:48 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:48 μμ

Γενική απεργία στις 30 Μαΐου προκήρυξε η ΓΣΕΕ

από fimotro

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και αποφάσισε κατά εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 30 Μαΐου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Συνομοσπονδία, μετέχοντας στην «Κοινωνική Συμμαχία» δημιουργεί κοινό μέτωπο κατά των πολιτικών λιτότητας με άλλους αντιπροσωπευτικούς φορείς της κοινωνίας των πολιτών.

Η πρώτη δράση στο πλαίσιο της κοινωνικής Συμμαχίας, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Μαΐου, Πανεθνική Ημέρα Δράσης, η οποία θα περιλαμβάνει 24ωρη Γενική Απεργία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στάσεις εργασίας και άλλες μορφές κινητοποιήσεων από τους υπόλοιπους φορείς.

Η Συνομοσπονδία καλεί τα Εργατικά Κέντρα και τις Οργανώσεις μέλη της να συντονίσουν τον αγώνα σε τοπικό επίπεδο, με τους αντίστοιχους φορείς, ώστε να υπάρξει μαζική και ενωτική συμμετοχή στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα