29 Μαρτίου 2024 / 2:30 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:30 μμ

Γελοιοποιήθηκε το Χολυγουντιανό life style που έβλεπε επικράτηση της Κλίντον

από fimotro

Μάλλον σε καλό του βγήκε του Τραμπ που όλες οι… προσωπικότητες του Χολυγουντιανού life style υποστήριζαν την αντίπαλό του. Για τον μέσο Αμερικανό τα πρόσωπα αυτά δεν είναι απλά αδιάφορα, είναι μισητά για τον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς. H ανάδειξη του Donald Trump σε νέο πρόεδρο των Η.Π.Α. προκάλεσε τα πρώτα αρνητικά σχόλια από τους celebrities οι οποίοι είχαν στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα της Hillary Clinton.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα και πρόσωπα της τηλεόρασης δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους, αλλά και τον προβληματισμό τους για την επόμενη μέρα. Οι αναρτήσεις στα social media έπεσαν «βροχή», ενώ οι διαδικτυακοί φίλοι των celebrities δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν.

«Τι συμβαίνει;», έγραψε η Eva Longoria στο Snapchat δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της στην οποία είναι εμφανώς απογοητευμένη και η Katy Perry δηλώνει πως θα σιωπήσει ποτέ.

Στο μεταξύ, ο Chris Evans έκανε λόγο για «νύχτα ντροπής για την Αμερική», ενώ ο πρωταγωνιστής του «Big Bang Theory», Kunal Nayyar, εξομολογήθηκε πως για πρώτη φορά, μετά από 15 χρόνια στην χώρα, φοβάται επειδή είναι μετανάστης και η Ariana Grande ότι κλαίει! Η Ellen DeGeneres δηλώνει περήφανη για τη Clinton και η Μia Farrow κάνει γνωστό σε όλους ότι έχει Ιρλανδικό διαβατήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα