29 Μαρτίου 2024 / 9:16 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:16 πμ

Γέννησε το μωρό της μέσα στον αμνιακό σάκο στο… αυτοκίνητο! (φωτό)

από fimotro

Μία απίστευτη φωτογραφία που δείχνει μία γυναίκα να έχει μόλις γεννήσει το μωρό της στο αυτοκίνητο και ακόμη μέσα στον αμνιακό σάκο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η Raelin Scurry, από το Πίτσμπουργκ μοιράστηκε τη σπάνια αυτή στιγμή στο Instagram, μία στιγμή που συμβαίνει 1 στις 80.000 φορές.

Με ιατρικούς όρους είναι γνωστή ως en caul και σημαίνει ότι ο αμνιακός σάκος δεν έσπασε κατά τη στιγμή της γέννησης.

Η μητέρα βρισκόταν καθ’ οδόν για το μαιευτήριο, όταν συνειδητοποίησε ότι γέννησε αφότου κατέβασε το παντελόνι της και ένιωσε το κεφάλι του μωρού. Την κοπέλα μετέφερε στο νοσοκομείο ο σύντροφός της, στις 5 Αυγούστου όταν άρχισε να έχει συσπάσεις.

Ήταν έγκυος 29 εβδομάδων, σχεδόν δηλαδή στα μισά της εγκυμοσύνης της και δεν έδωσε σημασία στις συσπάσεις που τελικά ήταν… τοκετού.

Όπως έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram: «Οι συσπάσεις συνεχίστηκαν με μεγαλύτερη ένταση και πριν καλά το καταλάβω, ήξερα ότι ήταν η ώρα να κάνω ωθήσεις. Πήρα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, επειδή φοβήθηκα πολύ. Δεν μπορούσαν να με καταλάβουν επειδή ούρλιαζα. Έτσι τηλεφώνησα στον αρραβωνιαστικό μου που ήρθε να με πάρει με το αυτοκίνητο».

«Κατέβασα το παντελόνι μου και το μωρό ερχόταν, ήμουν σίγουρη ότι το κεφάλι του ήταν εκεί. Έσπρωξα μία ακόμη φορά και το μωρό – θαύμα μου βγήκε. Όταν το κοίταξα, είδα ότι ήταν ακόμη μέσα στον αμνιακό σάκκο», πρόσθεσε.

Η διαδρομή για το νοσοκομείο διήρκεσε επτά λεπτά. Στο νοσοκομείο οι γιατροί άνοιξαν τον αμνιακό σάκο, ενώ μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα