24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Βόλος: Κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης… εγγονής του!

από fimotro

Δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου σε έναν παππού ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση και το βιασμό της ίδιας της εγγονής του. Η υπόθεση έφτασε στις Αρχές μετά από καταγγελία των γονιών και του παιδιού, ενώ συνέβη πριν από τρεις μήνες.

Βάσει αυτών που έχουν γίνει γνωστά από εισαγγελικές πηγές, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εναντίον του 70χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την καταγγελία φέρεται να έκανε η μητέρα του κοριτσιού, μαζί με το ίδιο το παιδί, στις αρχές Μαρτίου, με αποτέλεσμα την παρέμβαση της Εισαγγελίας.

Μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης, θα γίνει εισαγγελική πρόταση και θα εκδοθεί το βούλευμα για τις κατηγορίες με τις οποίες θα παραπεμφθεί ή όχι στο Κακουργιοδικείο ο 70χρονος, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές.

Ο ίδιος, από την πλευρά του, υποστηρίζει πως είναι αθώος και ότι οι καταγγελίες είναι μυθεύματα του κοριτσιού και των γονέων του, με τους οποίους βρίσκεται σε αντιδικία.

Η 11χρονη είναι εγγονή του 70χρουνο από τον γιο του.

Το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχιάτρο και σύμφωνα με τον παππού του, δεν υπάρχουν ευρήματα. Ο 70χρονος έχει απολογηθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης, ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα