19 Απριλίου 2024 / 11:14 πμ
19 Απριλίου 2024 / 11:14 πμ

Βόζεμπεργκ για Ζαφειρόπουλο: Ίσως κάτι ήξερε και του ‘κλεισαν το στόμα

από fimotro

Από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στο γραφείο του δολοφονημένου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ήταν χθες το βράδυ η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Η κυρία Βόζεμπεργκ είναι οικογενειακή φίλη της οικογένειας Ζαφειρόπουλου και γνωριζόταν καλά τόσο με τον εκλιπών, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της. Το πρωί της Παρασκευής μίλησε στον Ant1 για τον άνθρωπο που χάθηκε, τονίζοντας το ήθος του και την επιστημονική του κατάρτηση.

«Ήταν αντίγραφο του πατέρα του, εξαιρετικός συνάδελφος και αγαπητός από όλους τους συναδέλφους», επισήμανε η κυρία Βόζεμπεργκ.

Όπως είπε, η οικογένεια δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ποιος μπορεί να ευθύνεται για την δολοφονία, καθώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δεν είχε δεχτεί απειλές και δεν ήταν ενήμεροι για κάποια «περίεργη» υπόθεση που τυχόν χειριζόταν.

«Χειριζόταν και ποινικές υποθέσεις, που έχουν και σκοτεινές πτυχές και δύσκολα σημεία. Η δική μου η γνώμη, η άποψή μου, είναι ότι κάτι μπορεί να ήξερε ο Μιχάλης στο πλαίσιο του χειρισμού μιας υπόθεσης και του ‘κλείσαν το στόμα», είπε η κυρία Βόζεμπεργκ.

Είναι σοκ για τον νομικό κόσμο, δήλωσε συγκλονισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα