19 Απριλίου 2024 / 12:13 μμ
19 Απριλίου 2024 / 12:13 μμ

Βρήκαν 7 ακρωτηριασμένα πτώματα στην άκρη του δρόμου στο Μεξικό!

από fimotro

Δεν έχει τέλος η φρίκη στο Μεξικό. Ακόμη μια μαζική δολοφονία, που όλα δείχνουν πως συνδέεται με τις συμμορίες που δρουν στην περιοχή, αποκαλύπτεται και προκαλεί τρόμο.

Στην άκρη ενός δρόμου στη νότια πολιτεία Γκερέρο βρέθηκαν τα ακρωτηριασμένα πτώματα επτά ανθρώπων. Τα μέλη των θυμάτων είχαν τοποθετηθεί σε σακούλες. Το νέο φρικιαστικό έγκλημα στο Μεξικό αποκαλύφθηκε την Τρίτη (30.01.2018).

Η πολιτεία Γκερέρο είναι γνωστή για την καλλιέργεια οπιοπαπαρούνα. Εκεί, εξάλλου αντίπαλες συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος συγκρούονται για τον έλεγχο εδαφών, δικτύων εκβίασης, κυκλωμάτων απαγωγών και διακίνησης ανθρώπων.

Τα επτά θύματα είναι έξι άνδρες και μια γυναίκα. Δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί. Σύμφωνα με τις πολιτειακές αρχές, ό,τι απέμεινε από τα θύματα βρέθηκε μέσα σε περίπου 15 πλαστικές σακούλες.

Οι δράστες τις είχαν αφήσει πλάι στον δρόμο στην μικρή πόλη Τσιλάπα, 290 χιλιόμετρα νότια της Πόλης του Μεξικό.

Στην Πολιτεία Γκερέρο βρίσκεται το παραθαλάσσιο θέρετρο Ακαπούλκο. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του Μεξικού. Πλέον, όμως, κατατάσσεται μεταξύ των πόλεων όπου διαπράττονται οι περισσότερες ανθρωποκτονίες στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα