23 Απριλίου 2024 / 5:35 μμ
23 Απριλίου 2024 / 5:35 μμ

Βρέθηκε σώα η 29χρονη μητέρα από το Μενίδι!

από fimotro

Αίσιο τέλός είχε η περιπέτειας της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών από το Μενίδι που αγνοούταν εδώ και είκοσι ημέρες, αφού βρέθηκε σώα στην πόρτα του σπιτιού της!
Η εξαντλημένη γυναίκα που αντίκρισαν μέσα στη νύχτα οι συγγενείς της, ήταν η Γιάννα που αναζητούσαν παντού επί είκοσι ημέρες!
Η 29χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη, οπως αναφέρει το anikolouli.gr. Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.
Ανέφερε πως έτρωγε ότι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να δώσει άλλες εξηγήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή Γιάννα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται ιατρική φροντίδα. Είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα