19 Απριλίου 2024 / 5:24 πμ
19 Απριλίου 2024 / 5:24 πμ

Βρέθηκε γιάφκα με όπλα στον Αλιμο

από fimotro

Βαρύς οπλισμός, όπως όπλα τύπου καλάσνικοφ, σφαίρες και άλλος εξοπλισμός βρέθηκε στον Άλιμο, σε έρευνες που έγιναν λίγο μετά τη σύλληψη της Πόλα Ρούπα.
Ο οπλισμός ήταν μέσα σε βαλίτσες, σε γκαράζ στην οδό Κύπρου 26, ενώ υπάρχουν ακόμη και κάποια κουτιά, τα οποία θα ερευνηθούν προσεκτικά, διότι εκτιμάται ότι ίσως να περιέχουν εκρηκτικά.

Αξίζει να επισημανθεί ότι πιθανότατα οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έφθασαν στο γκαραζ της οδού Κύπρου, απο υλικό που βρέθηκε στα διαμερίσματα της Ηλιούπολης και του Αγίου Δημητρίου όπου έμενε η 25χρονη που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα. Και αυτό γιατί στο σπίτι της Ρούπα βρέθηκαν σημειώσεις, κλειδιά, αστυνομικές ταυτότητες, τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε η 48χρονη, στοιχεία που όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές αξιοποιούν οι αστυνομικοί για να βρουν περισσότερα στοιχεία.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ανοίγει ένας νέος κύκλος που έχει να κάνει όχι μόνο με γιάφκες αλλά και με πρόσωπα. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές» λέει στο protothema.gr αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα