29 Μαρτίου 2024 / 9:08 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:08 πμ

Βούτσης: Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση του ΕΣΡ

από fimotro

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ, δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, υπογραμμίζοντας ότι αυτό θα γίνει αφού θα έχει κλείσει (μέσα στην επόμενη εβδομάδα) η έκδοση της απόφασης και η όποια νομοθετική πρωτοβουλία θα αναλάβει η κυβέρνηση.
Μιλώντας για την διάταξη που προανήγγειλαν ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη, ο πρόεδρος της Βουλής τη χαρακτήρισε ενδιάμεση λύση καθώς όπως είπε «είναι προφανές ότι δεν είναι αυτή η άποψη της κυβέρνησης ειδικά για το θέμα του αριθμού των αδειών».
Ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε στη συνέντευξή του και στην τροπολογία για το «μαύρο» που κατέθεσε και τελικά απέσυρε η κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα λέγοντας ότι «προσπαθούμε να συμπεριφερόμαστε συλλογικά, θα έπρεπε να περιμένει αυτή η τροπολογία και να είναι διαφορετική και το αναγνώρισε και ο κ. Παππας».
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη, ο Νίκος Βούτσης, είπε πως «μας προκαλεί αρνητική εντύπωση ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας ευθυγραμμίστηκε με μια σαφή πολιτική θέση» και συμπλήρωσε πως η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφερόταν σε μια διαδρομή της περασμένης πενταετίας. «Ξέρετε ότι η συνέχεια δεν είναι μόνο του κράτους, αλλά και της εξουσίας» σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα