24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Βουβός πόνος στην κηδεία της άτυχης εφοριακού

από fimotro

Δάκρυα συγκίνησης, οι απεγνωσμένες φωνές της μητέρας της και ένα ”γιατί” στα στόματα όλων…

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε σήμερα το μεσημέρι στην κηδεία της αδικοχαμένης 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β΄Νεκροταφείο, δύο ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της στον ίδιο χώρο.

Στην κηδεία βρέθηκε και μια αυτόπτης μάρτυρας που ανέφερε λεπτομέρειες από τη μοιραία βραδιά…

Ήμασταν πέντε άτομα, είδα την 32χρονη Δώρα, αλλά δεν άκουσα φωνές από την ίδια”. Η γυναίκα, επίσης, υποστήριξε ότι δεν είδε κάποια περίεργη κίνηση ενόσω βρισκόταν στο νεκροταφείο .

«Εκείνη την ημέρα δεν μιλήσαμε, ενώ συνήθως λέγαμε ένα “γειά” εκείνη την ημέρα επειδή είχα κόσμο την είδα στο πέρασμα».

 

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και συνάδελφοί της από την ΔΟΥ Πειραιά, ακόμα και ο Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής, ήρθαν να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη της κοπέλας, η οποία την Τετάρτη το απόγευμα σφαγιάστηκε με 14 μαχαιριές στον ίδιο χώρο που τώρα ξεκινά το τελευταίο της ταξίδι. 

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 32χρονης Δώρας, η οποία δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή της για την άγρια δολοφονίαενώ διάχυτο ανάμεσα στον κόσμο που βρίσκεται στην κηδεία είναι ένα ”γιατί” για τον πρόωρο χαμό της κοπέλας. 

”Παιδί μου σε φάγανε’. Αγγελέ μου, κορίτσι μου τι σου κάνανε” είναι τα λόγια της μάνας που έκαναν όλους τους παριστάμενους να ανατριχιάσουν, ενώ αμέσως μετά λιποθύμησε.

Συγκλονισμένη είναι, επίσης, και η αδελφή της Ντίνα, η οποία στέκεται δίπλα στη μητέρα της, ιδιαίτερα φορτισμένη.

Ο πατέρας της, από τη δική του πλευρά, φωνάζει ότι θα βρει τον φονιά της. 

Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που συζητούν και για τα σενάρια της δολοφονίας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 

Στην κηδεία βρέθηκαν και οι συνάδελφοι της άτυχης κοπέλας από την ΔΟΥ, με την επικεφαλής να εκφωνεί επικήδειο που πραγματικά ανατριχιάζει:

”Ντυθηκες νυφουλα κ μας εστειλες προσκλητήριο κι εμείς ηρθαμε”. 

Η κηδεία ολοκληρώθηκε με τους παριστάμενους να πετούν από ένα λουλούδι πάνω στον φρέσκο τάφο της κοπέλας, ενώ έξω από το νεκροταφείο σε όσους αποχωρούσαν, μοιράστηκαν κουφέτα, ως ενθύμιο ενός γάμου τον οποίο η άτυχη 32χρονη δεν θα κάνει ποτέ.

Στο περιβάλλον της 32χρονης στρέφονται οι έρευνες

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχουν καταλήξει πως ο δολοφόνος της άτυχης εφοριακού, είναι άτομο του περιβάλλοντός της.

Αυτό συμπεραίνεται από το γεγονός πως οι πρώτες προσαγωγές ατόμων που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση, ήταν ανθρώπων του στενού προσωπικού κύκλου του θύματος, όπως ένας αστυνομικός με τον οποίον διατηρούσε σχέση πριν από έναν χρόνο.

Ο άνδρας εξετάστηκε, αλλά είχε άλλοθι για την ώρα που διαπράχθηκε η άγρια δολοφονία και αφέθηκε ελεύθερος. Οι αρχές αναζητούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη στο νεκροταφείο, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ – καρέ βίντεο από κλειστό κύκλωμα, στο οποίο έχει αποτυπωθεί μια γυναίκα που προσομοιάζει με την Δώρα Ζέμπερη, να κατευθύνεται στο νεκροταφείο λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία της.

Αυτό που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των αρχών, είναι ένα μηχανάκι στο οποίο επιβαίνουν δυο άτομα και μοιάζουν να την παρατηρούν, καθώς εκείνη κατευθύνεται στο χώρο που έμελλε να βρει τραγικό θάνατο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα