25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό -Πολλοί νεκροί και τραυματίες

από fimotro

«Οι αρχές καταδίωξαν τρία παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα και κατάφεραν να προκαλέσουν έκρηξη σε δύο από αυτά στην είσοδο της Δαμασκού, στον δρόμο προς το αεροδρόμιο. Περικύκλωσαν το τρίτο αυτοκίνητο στην πλατεία Ταχρίρ, όπου ο τρομοκράτης πυροδότησε τα εκρηκτικά, προκαλώντας έναν αριθμό νεκρών και τραυματιών», ανέφερε η κρατική τηλεόραση.

Διαφορετικές πληροφορίες μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο Sana. Επικαλούμενο πηγή από την αστυνομική διεύθυνση της Δαμασκού, ανέφερε ότι «τρομοκράτες πυροδότησαν ταυτόχρονα τα εκρηκτικά που είχαν τοποθετήσει σε τρία αυτοκίνητα, δύο στον δρόμο προς το αεροδρόμιο (…) και το τρίτο στην πλατεία αλ Γάντιρ», που βρίσκεται στην περιοχή της Ταχρίρ στην ανατολική Δαμασκό.

«Οι τρομοκρατικές επιθέσεις προκάλεσαν έναν αριθμό νεκρών και τραυματιών μεταξύ των αμάχων, καθώς και υλικές ζημίες», πρόσθεσε η πηγή αυτή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα