19 Απριλίου 2024 / 9:46 πμ
19 Απριλίου 2024 / 9:46 πμ

Βερολίνο: Ο πολωνός οδηγός πάλεψε γενναία με τον μακελάρη

από fimotro

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον πολωνό οδηγό, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό που σκόρπισε τον θάνατο στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της νεκροψίας, ο Πολωνός που απήχθη από τον τζιχαντιστή ήταν ζωντανός μέχρι την τελευταία στιγμή και έδωσε γενναία μάχη για να αποτρέψει την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Lukasz Urban, όπως ήταν το όνομά του, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν ήρωας καθώς η προσπάθειά του να σταματήσει τον μακελάρη ίσως και να έσωσε πολλές ζωές.

Ο Πολωνός, παρόλο που ήταν σοβαρά τραυματισμένος, προσπάθησε πολλές φορές να πάρει το τιμόνι από τα χέρια του τζιχαντιστή και να ανακτήσει τον έλεγχο του οχήματος.

Η κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα του Πολωνού οδηγού μαρτυρά ότι πάλεψε με νύχια και με δόντια για να αποτρέψει το κακό. Μάλιστα ο τζιχαντιστής πρώτα τον μαχαίρωσε και στη συνέχεια τον πυροβόλησε. Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, ο άτυχος άντρας είχε μόνο ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, που τελικά του στοίχισε τη ζωή.

Ο πολωνός οδηγός έδωσε μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς όπως προκύπτει από τη νεκροψία, ξεψύχησε την ώρα που γινόταν η επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα