18 Απριλίου 2024 / 10:07 πμ
18 Απριλίου 2024 / 10:07 πμ

Βασίλης Λεβέντης : Υπάρχει μια έλξη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και… χούντας!

από fimotro

northΒολές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ανάμεσα στα άλλα: Έχουμε μια κυβέρνηση που κλώθει τον αργαλειό και δεν προχωράει στις αποφάσεις και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα. Πως να γίνει αυτό οταν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στη δραχμή και οχι στο ευρω; Το 80% και πάνω των οπαδών του πιστεύει στη δραχμή. Μου λένε, και δεν πάμε να φύγουμε κουραστήκαμε απο το ευρώ. Αυτοί οι άνθρωποι ειναι κατάκοποι. Υπάρχει μια έλξη ανάμεσα στη χούντα και τον ΣΥΡΙΖΑ , εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζουν αν δείτε ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη. Αν πίστευαν στην Ευρώπη και το ευρώ τι θα έπρεπε να λένε; Ο Τσίπρας βέβαια ειπε ο κ. Λεβέντης εχει κάνει αλλαγή και εχει ωριμάσει. Ειναι πιο ώριμος, πολεμάει ο Τσίπρας χωρίς το κόμμα χωρίς προορισμό αλλά  δεν μου εχει πει οτι η δραχμή ειναι λύση. Ειναι ώριμος , αλλά οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι τρελοί. Με τι κόμμα επομένως θα πάει να κάνει όλα αυτα που υπόσχεται αν αυτοί λένε να πάνε στο διάολο οι Ευρώπη και να πάμε στη δραχμή.

Ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του κ. Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ: Αν κάνει αυτο το λάθος η Φώφη Γεννηματά και πάρει τον Γιώργο Παπανδρέου θα ξεσπάσει εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ με τον Βενιζέλο. Θα φύγουν και άλλοι απο το κόμμα γιατί ο Παπανδρέου ειναι ο πιο ανάξιος πολιτικός αυτός μας κατέστρεψε. Απο εμπόρευμα θα τους γίνει νεκρό φορτίο αντί για μπροστά θα τους πάει πίσω.  Για ολη αυτη την κακοδαιμονία , του πολιτικού συστήματος και της κοινωνίας ευθύνεται το γεγονός οπως ειπε πωε ουτε ο Παπανδρέου ουτε ο Καραμανλής ουτε κανένας κερατάς δεν έκαναν την Ελλάδα Ευρώπη, αλλά παραμείναμε Βαλκάνιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα