25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Βασίλης Λεβέντης: Στις εκλογές δεν ειμαι υποχρεωμένος να βάλω τους ίδιους υποψήφιους, θα τους περάσω απο κρισάρα

από fimotro

northΆστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Καρρά. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North98 ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων, ειπε μεταξύ άλλων : τον κ. Καρρά δεν τον ήξερε κανένας, ηταν φίλος του αδερφού μου και ετσι τον έκαναν εγώ βουλευτή. Τώρα μετά απο τη μαχαιριά αυτή θα κοιτάξω αν ειναι με λίστα οι εκλογές ποιον θα βάλω υποψήφιο. Δεν ειμαι υποχρεωμένος να βάλω τους ίδιους υποψήφιους βουλευτές.
Σε άλλο σημείο της συνεντεξης του ο κ. Βασίλης Λεβέντης σημείωσε : Μου ειπαν αλλοι δυο βουλευτές ειναι ετοιμοι να την κάνουν. Ειναι σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Και μόνος μου να μείνω η Ε.Κ θα πάρει στις εκλογές 10%. Όποιος θέλει να φύγει να το κάνει τώρα , στους επόμενους συνδυασμούς θα ειμαι πιο προςεκτικός για το ποιους θα βάλω. Απο τον κ. Καρρά δεν πήρα ούτε μια ψήφο, θα περάσουν ολοι απο κρισάρα. Ξέρω συνέχισε ο πρόεδρος τηε ένωσης Κεντρώων οτι κάθονται στο κυλικείο και με συζητούν. Με απειλούν δήθεν με το οτι δεν κάνω συνέδριο. Θα τιμωρηθούν αυστηρά απο την κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα