20 Απριλίου 2024 / 3:28 μμ
20 Απριλίου 2024 / 3:28 μμ

Βασίλης Λεβέντης : Ο Μητσοτάκης έχει πάθος με την εξουσία δίνει και το σωβρακό του, πουλάει και το σπίτι του για να κυβερνήσει!

από fimotro

northΜύδρους κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης: ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να κυβερνήσει πουλάει και το σπίτι του, δίνει και το σώβρακό του… Μιλώντας στα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο κ. Βασίλης Λεβέντης ανέφερε οτι ο κ. Αλέξης Τσίπρας δύσκολα θα αντέξει τα μετρα των δανειστών και άρα απο τον Ιανουάριο και μετά θα εχουμε εξελίξεις χωρις να αποκλείει την πιθανότητα εκλογών .Ολα παίζονται ειπε χαρακτηριστικά και θα γινει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός μαζί με την Φώφη Γεννηματά που θα του δωσει τις υπόλοιπες εδρες που θα χρειαστεί για να κυβερνήσει. : Αν δω διαθέσιμο τον κ. Μητσοτάκη και δεχθεί τις θεσεις μου και δεν συμφωνήσει η κ. Γεννηματά να συμπορευτεί μαζί του και χρειαστεί τις έδρες των βουλευτών μου τότε εγώ για το καλο της χώρας μέχρι και με τον “σατανά” θα συνεργαστώ.

Σε οτι αφορά την εκλογή Τραμπ στην Αμερική ο κ. Λεβέντης την χαιρέτισε θερμά , ειπε οτι θα βοηθήσει την Ελλάδα και κατηγόρησε τον Ομπάμα οτι μονο στα λόγια ηταν για την Ελλαδα και οχι στην πράξη. Ερχεται ο Ομπάμα στην Αθήνα μισό μήνα πριν αποχωρήσει ο την προεδρία να κάνει τί , σιγά , τα σύκα σάπισαν τώρα… Ο κ. Ομπάμα ερχεται στην Ελλάδα ηττημένος και εξασθενημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα