28 Μαρτίου 2024 / 8:04 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:04 μμ

Βαρύ πένθος για την Χριστίνα Λαμπίρη – Πέθανε η μητέρα της

από fimotro

Δύσκολες ώρες περνάει η γνωστή παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη η οποία απουσίασε από το χθεσινό live του Dancing With The Stars 6.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του g-point.gr, η παρουσιάστρια έχασε την μητέρα της.

Η παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή αρκέστηκε να αναφέρει στους τηλεθεατές του: «Πριν συνεχίσουμε θα ήθελα να σας πω πως εκτός από τη Μαρία Κορινθίου, που θα είναι αργότερα κοντά μας, όπως και κάθε Παρασκευή άλλωστε, ένα ζευγάρι δεν θα χορέψει απόψε και αυτό είναι η Χριστίνα Λαμπίρη με τον καβαλιέρο της, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο. Η Χριστίνα για προσωπικούς της λόγους δεν θα βρίσκεται απόψε κοντά μας, την περιμένουμε όμως την επόμενη Παρασκευή».

“Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν στην εκπομπή της όταν της τηλεφώνησαν για τη δυσάρεστη είδηση, και όσοι την είδαν,περιγράφουν πώς έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της”, αναφέρει πηγή.

Η παρουσιάστρια έχει στο πλευρό της τον σύζυγο της Θανάση Αδαμόπουλο και την κόρη της, από τους οποίους παίρνει δύναμη. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν την είδαμε χθες στο παρκέ του Dancing with the stars.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα