29 Μαρτίου 2024 / 2:56 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:56 μμ

Βίτσας : Δεν εξετάζουμε μείωση θητείας γιατί η Ελλάδα δέχεται απειλές

από fimotro

Κατηγορηματικός ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της θητείας των στρατεύσιμων εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας.

Όπως εξήγησε τυχόν μείωση της θητείας αφενός δεν έχει κανένα οικονομικό αποτέλεσμα και αφετέρου δεν μπορεί να τεθεί στο τραπέζι «γιατί η Ελλάδα δέχεται απειλές. Δεν μπορεί από τη μια να μιλάμε για παραβιάσεις και από την άλλη για μείωση της θητείας».

Παράλληλα ο κ. Βίτσας μιλώντας στο ΣΚΑΪ τάχθηκε υπέρ της λαϊκότητας των ενόπλων δυνάμεων και κατά της δημιουργίας επαγγελματικού στρατού.

Όσον αφορά τα ειδικά μισθολόγια είπε ότι «είμαστε σε μια συζήτηση» υποστηρίζοντας ότι «σε αυτούς που υπηρετούν αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει καμία περικοπή».

«Η δική μου άποψη είναι ότι είτε δεν πρέπει να υπάρχει μείωση μέχρι να “τουμπάρει” η οικονομία είτε να είναι τέτοια που να μην είναι εμφανής» συμπλήρωσε για το θέμα ο κ. Βίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα