28 Μαρτίου 2024 / 7:31 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:31 μμ

Βίντεο-σοκ από τη Βραζιλία: ΙΧ πέφτει πάνω σε εκατοντάδες skateboarders!

από fimotro

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Σάο Πάολο, όταν ο οδηγός ενός ΙΧ έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε εκατοντάδες άτομα που μετείχαν σε εκδήλωση για skateboarders στη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη. «Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν, κάποιοι νεαροί προσπάθησαν, φυσικά, να σπάσουν το αυτοκίνητο. Αλλά πολλοί άνθρωποι έτρεχαν προσπαθώντας να σωθούν, ενώ ο οδηγός έκανε ζιγκ-ζαγκ για να χτυπήσει το πλήθος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο τοπικό δίκτυο Globo.

Βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες δείχνουν ένα μαύρο Ford EcoSport να κάνει ζιγκ-ζαγκ μέσα από το πλήθος των skateboarders σε κεντρικό δρόμο του Σάο Πάολο γύρω στις 10 το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iefimerida, οι αρχές είχαν διακόψει την κυκλοφορία από τις 09:30 έως τις 12:00 για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

«Το αυτοκίνητο παρέσερνε τους skaters, ενώ άνθρωποι είχαν σκαρφαλώσει πάνω του και ούρλιαζαν στο πλήθος να απομακρυνθεί», είπε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυς.

Το ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε τουλάχιστον πέντε άτομα στην τρελή πορεία του, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν θανάσιμοι τραυματισμοί.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ταυτοποιήθηκε από τις πινακίδες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο οδηγός.

Η εκδήλωση “Go Skate Day” προσέλκυσε πέρυσι 15.000 άτομα στο Σάο Πάολο κι οι διοργανωτές υπολόγιζαν φέτος σε αυξημένη συμμετοχή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα