20 Απριλίου 2024 / 1:02 πμ
20 Απριλίου 2024 / 1:02 πμ

Βίντεο-ντοκουμέντο με τη Γερμανίδα, νύφη του ISIS -Η στιγμή που οδηγείται στη φυλακή

από fimotro

Στο βίντεο η Λίντα Βένζελ, η οποία εγκατέλειψε την χώρα της για να ενταχθεί στο ISIS οδηγείται στην φυλακή από Ιρακινούς στρατιώτες, οι οποίοι την έχουν περικυκλώσει ζητωκραυγάζοντας για την φυλάκισή της.

Η ίδια φαίνεται ζαλισμένη, βρώμικη και τραυματισμένη στους ώμους, ενώ γύρω της βρίσκονται μόνο άνδρες του στρατού του Ιράκ, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα την τραβάει από το χέρι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Βένζελ φαίνεται να κρατείται στην φυλακή για συμμετοχή σε αδικήματα τρομοκρατίας, ενώ μπορεί ακόμη να έρθει αντιμέτωπη με την θανατική ποινή επειδή ήταν μέλος του ISIS.

Πάντως, προς στιγμής εκείνη και ακόμη τρεις Γερμανίδες κρατούνται σε φυλακή του Ιράκ και έχουν λάβει προξενική βοήθεια.

Μετάνιωσε και θέλει να γυρίσει σπίτι της

Οι Γερμανικοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς NDR και WDR και η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung ανέφεραν πάντως ότι πήραν συνέντευξη από την 16χρονη Linda Wenzel στο ιατρείο ενός στρατιωτικού συγκροτήματος στη Βαγδάτη και ότι η έφηβη τους είπε ότι ήθελε να φύγει.

«Θέλω μόνο να φύγω μακριά από εδώ» φέρεται να δήλωσε η 16χρονη. «Θέλω να ξεφύγω από τον πόλεμο, τα πολλά όπλα, από τον θόρυβο», είπε και συμπλήρωσε: «Θέλω απλά να πάω σπίτι στην οικογένειά μου».

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, η έφηβη είπε επίσης ότι μετάνιωσε που εντάχθηκε στον ISIS, ότι επιθυμεί να εκδοθεί στη συνεργασία, και θα συνεργαστεί με τις αρχές. Όπως αναφέρουν επίσης η νεαρή φέρει μία πληγή από πυροβολισμό στο δεξί της πόδι η οποία προήλθε από επίθεση ελικοπτέρου. «Είμαι καλά», είπε επίσης η 16χρονη.

Η έφηβη φέρεται να είχε ταξιδέψει πριν ένα χρόνο από την Τουρκία με προορισμό το Ιράκ ή τη Συρία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα