28 Μαρτίου 2024 / 5:24 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:24 μμ

Βίντεο ντοκουμέντο – Η στρατιωτική επιχείρηση των κακοποιών με το σίδερο

από fimotro

Στη δικογραφία για τη συμμορία των ληστών με το σίδερο συμπεριέλαβαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής ένα βίντεο ντοκουμέντο.
Στο επίμαχο βίντεο, που ανήρτησε η ιστοσελίδα bloko.gr, η συμμορία δρα υπό την καθοδήγηση του αρχηγού που είναι ΑΜΕΑ.

Πρόκειται για τον αρχηγό της σπείρας των δήμιων βασανιστών, ο οποίος έχει απαθανατιστεί στο επίμαχο βίντεο να δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις ως άλλος μανδάτωρ στους εντελόμενους του. Ο αρχηγός ΑΜΕΑ, επί τρεισίμισι αδιάλειπτες ώρες ήταν παρών στη διασταύρωση της Αγίας Ζώνης με την Καλλιφρονά και θα τον δείτε να βγαίνει στηριζόμενος στις πατερίτσες του, για να δώσει νέες εντολές, όταν οι κακοποιοί του, τον ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτα (χρήματα και κοσμήματα) από όλα όσα του είχε περιγράψει η πηγη της ενημέρωσης του. Η λεία τους οπως είναι γνωστό από την κατακρεούργηση και το σιδέρωμα της 85χρονης γυναίκας, περιορίστηκε στα 60 ευρώ. Αλλά αυτός ακριβώς ήταν λόγος που τους καθοδήγησε να εντείνουν την σαδιστική κακοποίηση του τραγικού θύματος, φτάνοντας μέχρι της χρήσης του πυρωμένου σίδερου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Όμως, η αγριότητα και η αποφασιστικότητα για την ισοπέδωση μέχρι σύνθλιψης της ψυχής ενός ανήμπορου θύματος, δεν αποκαλύπτεται μόνο μέσα από το βίντεο. Στον χάρτη που παραθέτει το bloko.gr, αποτυπώνεται η στρατιωτικού τύπου επιχείρηση που οργάνωσε ο σατανικός εγκέφαλος.

Ο ίδιος «αγκυροβόλησε» στη συμβολή της Καλλιφρονά με την οδό Αγίας Ζώνης, λίγα οικοδομικά τετράγωνα δηλαδή κάτω από το σπίτι της ηλικιωμένης που της επιδαψίλευσε τυφλή βία και άγριο σωματικό βασανισμό. Άλλος συνεργός του, στάθμευσε με ΙΧ στη συμβολή της Αγίας Ζώνης με την Αστυπάλαιας, ώστε να έχουν πλήρη κατόπτευση και συνεπώς τον έλεγχο σε όλο το εύρος του δρόμου που οι συνεγοί του πραγματοποίησαν τη στρατιωτικού τύπου επιχείρηση.

Ο τρίτος παρατηρητής σταμάτησε με άλο αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Λέσβου και Νάξου, σχηματίζοντας ένα ασφυκτικό τρίγωνο πολιορκίας, ενώ οι επιβαίνοντας σε άλλα δύο ΙΧ που το ένα στάθμευσε στη συμβολή της Λέσβου με την Ψυττάλειας και το δεύτερο στην συμβολή της τελευταίας με την Μυτιλήνης, αποτέλεσαν την ομάδα κρούσης κι εφόδου.
Δείτε τον αποκαλυπτικό χάρτη

XARTHS AGIA ZONH
Μετά από τρεισίμισι ώρες σκληρού όσο και οργιαστικού για την ανθρώπινη συνείδηση βασανισμού, πείστηκαν πως δεν υπήρχε θησαυρός παρά μόνο άνθρακες, παίρνοντας έτσι και μόνο την απόφαση ν” αποχωρήσουν σε … στρατιωτικό σχηματισμό. Πέντε αυτοκίνητα, το ένα πίσω από το άλλο.

Τί άφησαν πίσω τους; Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 85χρονη βρέθηκε μπροστά σε μια άμορφη ανθρώπινη μάζα. Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, η γνωμάτευση του κάνει λόγο για εγκαύματα τρίτου βαθμού στο στήθος. Σπασμένη μύτη, σπασμένα δόντια κι εξάρθρωση γνάθου. Τόσο ωμή κι απροκάλυπτη βία, σε μια ανήμπορη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, από την εργαστηριακή ανάλυση στο τμήμα DNA των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ, προέκυψε η εμπλοκή της άγριας συμμορίας των σαδιστών σε ακόμη τρεις επιθέσεις, ενώ θυμίζουμε ότι ακόμα δύο αποκαλύφθηκαν όταν τα θύματα αναγνώρισαν δικά τους κλοπιμαία στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Τέλος, ο ένας από τους 7 ληστές, αποκαλύφθηκε πως καταζητείται στη χώρα του για ληστεία μετά φόνου.
Δείτε και το βίντεο που παρουσίασε το bloko.gr την Παρασκευή (ΕΔΩ) από απόπειρα ληστείας των δραστών στην περιοχή της Βούλας. Και σ” αυτό γίνεται φανερή η στρατιωτική δομή και η οργάνωση τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα