28 Μαρτίου 2024 / 6:17 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 6:17 μμ

Βίντεο – ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία στο Π. Φάληρο

από fimotro

Φρουρούμενος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» ο ένας από τους δύο δράστες που εισέβαλαν με καλάσνικοφ τα ξημερώματα, σε μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο, για να κάνουν ληστεία.

Ο δράστης, που συνελήφθη από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τον υπάλληλό του, οι οποίοι κατάφεραν προηγουμένως να τον αφοπλίσουν, είναι Ελληνας, 34 ετών.

Ιδιοκτήτης καταστήματος στο Παλαιό Φάληρο πάλεψε με ληστή που είχε καλάσνικοφ: Πυροβολούσε στον αέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δύο κακοποιοί μπήκαν στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ζησιμοπούλου 92, στη 1.30 τα ξημερώματα, κρατώντας καλάσνικοφ και ζήτησαν τις εισπράξεις του καταστήματος, ενώ όταν ο υπάλληλος αντέδρασε τον χτύπησαν στο κεφάλι και πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα.

Ο ιδιοκτήτης με τον υπάλληλό του αφού αφόπλισαν τον έναν δράστη, τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα αυτός να διακομισθεί με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελοσμό».

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου ατόμου που συμμετείχε στην απόπειρα ληστείας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Δείτε το βίντεο της εξουδετέρωσης του δράστη από το i-efimerida

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα