24 Απριλίου 2024 / 1:01 μμ
24 Απριλίου 2024 / 1:01 μμ

Βίντεο: Η συγκλονιστική ομιλία της έφηβης ακτιβίστριας που γλίτωσε από το μακελειό στο Πάρκλαντ

από fimotro

Η μεγαλύτερη κινητοποίηση κατά των όπλων στην ιστορία των ΗΠΑ που έλαβε χώρα το περασμένο σαββατοκύριακο «σημαδεύτηκε» από πολλές συγκινητικές και ιστορικές στιγμές.

Ωστόσο, οι χιλιάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στη διαδήλωση της Ουάσινγκτον σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον τρόπο που επέλεξε να διαμαρτυρηθεί μια 17χρονη κοπέλα, η οποία επέζησε από το μακελειό του Πάρκλαντ και έχει βάλει σκοπό στη ζωή της να «πολεμήσει» κατά της ανεξέλεγκτης χρήσης όπλων στη χώρα της.

Η Έμα Γκονζάλες, ακτιβίστρια και επιζήσασα της σφαγής της Φλόριντα, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τον λόγο της στην διαδήλωση March for Our Lives. H Γκονζάλες διάβασε τα ονόματα των θυμάτων ένα προς ένα και στη συνέχεια παρέμεινε σιωπηλή και δακρυσμένη, κοιτώντας κατάματα το κοινό.

Η ομιλία της κοπέλας διήρκεσε ακριβώς έξι λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, δηλαδή τον χρόνο που χρειάστηκε ο Νίκολας Κρουζ για να σκορπίσει τον θάνατο στο Γυμνάσιο Marjory Stoneman Douglas, στην επίθεση που άφησε πίσω της 17 νεκρούς.

Emma Gonzalez gives speech at March for Our Lives rally

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα