28 Μαρτίου 2024 / 10:49 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:49 μμ

Βίντεο: Απονομή με… ξύλο στο Πανελλήνιο Κορασίδων μπάσκετ!

από fimotro

Δυστυχώς, ούτε τα πρωταθλήματα μικρών παιδιών δεν ξεφεύγουν από τα κρούσματα βίας κι όταν οι ίδιοι οι γονείς των αθλητών πρωταγωνιστούν σε σκηνές ωμής βίας, τότε δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά για το μέλλον. Στην τελετή λήξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων μπάσκετ που φιλοξενήθηκε στο Βόλο – όπου ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής – και λίγο πριν τις απονομές, γονείς των αθλητριών του Φάρου Κερατσινίου και του Παναθηναϊκού (που ήταν αντιμέτωποι στον ‘τελικό’ της διοργάνωσης) έγιναν αρνητικοί πρωταγωνιστές, καθώς «πιάστηκαν» στα χέρια στις κερκίδες.

Το σοκ στο πρόσωπο των αθλητριών ήταν εμφανές, ενώ μια παίκτρια του «τριφυλλιού» έτρεξε στις κερκίδες για να δει τους αγαπημένους της, ενώ άλλες έβαλαν ακόμα και τα κλάματα.

Προπονητές συγκρατούσαν τις παίκτριες τους και τις παρηγορούσαν, όπως φαίνεται από το 13:45 και μετά στο παρακάτω βίντεο.


Πηγή:www.gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα