25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Α. Τσίπρας: Υποκριτική η στάση της ΝΔ που μίλησε για… εξωγήινους!

από fimotro

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταγγέλλοντάς την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας να φέρει δική της πρόταση προκειμένου να εξασφαλίσει την κομματική συνοχή στο εσωτερικό του κόμματός του, έσωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Βουλή, λίγο πριν από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

Ωστόσο, ο κ.Τσίπρας σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης και τις ενστάσεις των διαφωνούντων για το επίμαχο νομοσχέδιο που προβλέπει αλλαγή ταυτότητας φύλου από την ηλικία των 15 ετών, μίλησε για το παράδειγμα που έφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την αναφορά του στην εξομολόγηση ενός ψυχιάτρου σχετικά με τις ανάγκες που οδηγούν έναν νέο στη διόρθωση φύλου. Να σημειωθεί ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε εξιστορήσει κατά την τοποθέτησή του την εξομολόγηση ενός ψυχιάτρου ότι «ένας νεαρός μου είπε ότι θέλει να αλλάξει φύλο γιατί ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος». Ο κ. Τσίπρας θέλησε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά την τοποθέτηση και το παράδειγμα που έφερε ο κ. Μητσοτάκης και μίλησε για υποκρισία, ζητώντας από τον αρχηγό της ΝΔ να πάρει πίσω τα όσα είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα