19 Απριλίου 2024 / 10:33 πμ
19 Απριλίου 2024 / 10:33 πμ

Α. Σαμαράς: Παραλάβαμε χάος – παραδώσαμε κράτος

από fimotro

«Ήρθε ο Βούτσης και μας είπε ότι μας έριξαν οι ξένοι. Δεν τα θυμάται καλά. Από μέσα, από την Ελλάδα μας έριξαν. Οι απέξω μπορεί να βοήθησαν. Οι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χ.Α. και ο Κουβέλης μας έριξε» είπε πριν από λίγο από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Όπως είπε, «είμαστε φιλελεύθεροι και συντηρητικοί και είμαστε περήφανοι και για τα δύο. Ο κομμουνισμός πέθανε. Κάποιοι θέλουν να σβήσουν την εθνική μας ταυτότητα, ακόμα και την ορθοδοξία, δεν θα τους αφήσουμε. Συντηρητισμός είναι η πίστη στις διαχρονικές αξίες που διατηρούν τις αξίες της κοινωνίας. Πρέπει να εξαλείψουμε τα τάγματα εφόδου, τους ρουβίκονες, τα άβατα των Εξαρχείων. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε, εκείνοι πρέπει να απολογούνται, τελεία και παύλα».

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τους σημερινούς κυβερνητικούς εταίρους «οπισθοδρομικούς και ανάλγητους, επέβαλαν αχρείαστους νέους φόρους, είναι λάθος να απολογούμαστε, εκείνοι πρέπει να το κάνουν για τα ψέματα και τα εγκλήματά τους. Δεν είμαστε το ίδιο με αυτούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα