29 Μαρτίου 2024 / 1:48 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:48 μμ

Αύριο ψηφίζεται ο προϋπολογισμός για το 2018

από fimotro

Ξεκινά και πάλι σήμερα – μετά από μία διακοπή λίγων ημερών – η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2018 ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί αύριο τα μεσάνυχτα.

Σήμερα στις 11 το πρωί συνεχίζεται στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018». Γενικοί εισηγητές έχουν οριστεί οι Δημήτριος Βέττας, Νικόλαος-Γεώργιος Δένδιας, Γιάννης Κουτσούκος, Ηλίας Παναγιώταρος, Νικόλαος Καραθανασόπουλος, Δημήτριος Καμμένος, Γεώργιος Κατσιαντώνης και Γεώργιος Αμυράς.

Θα ακολουθήσουν οι ειδικοί εισηγητές των κομμάτων Δημήτριος Μάρδας, Χρήστος Μπγιάλας, Νικόλαος Συρμαλένιος, Γεράσιμος Μπαλαούρας, Χρήστος Μπουκώρος, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Φωτεινή Αραμπατζή, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Ιωάννης Μανιάτης, Ευάγγελος Καρακώστας, Αθανάσιος Βαρδαλής, Κωνσταντίνος Κατσίκης, Μάριος Γεωργιάδης, Σπυρίδων Δανέλλης, Θεοχάρης Θεοχάρης.

Υπενθυμίζεται ότι η συζήτηση για τον προϋπολογισμό πραγματοποιείται με … δόσεις. Αρχικά διεξήχθη έως τις 13 Δεκεμβρίου και με διάλειμμα λίγων ημερών αρχίζει και πάλι σήμερα. Ο προϋπολογισμός αναμένεται να ψηφιστεί αύριο τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα