19 Απριλίου 2024 / 12:41 πμ
19 Απριλίου 2024 / 12:41 πμ

Αύριο εγκρίνεται και τυπικά η δόση των 5,7 δισ. ευρώ

από fimotro

Σε θετική τροχιά βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες το ελληνικό ζήτημα στο πλαίσιο των συζητήσεων στο Euroworking Group σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες.

Όπως ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ελληνικό ζήτημα θα συζητηθεί αύριο το πρωί, στο πλαίσιο των εργασιών του Euroworking Group. Σχετικά με τα δύο εκκρεμή προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης (Ελληνικό και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί), οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η κατάσταση κρίνεται σε γενικές γραμμές θετική.

Ειδικότερα, για το Ελληνικό, σημείωναν ότι υπάρχει ικανοποίηση, μετά το «πράσινο φως» του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για την επένδυση στο Ελληνικό.

Όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες, αλλά σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι ικανοποιητική και έχει επιτευχθεί σχετικά καλή πρόοδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα